Over mij

Welkom op één van mijn website’s

Ik ben Johan en verdien het meeste van mijn geld met Affiliate marketing. Dit doe ik inmiddels al 2 jaar en met succes. Dit heb ik allemaal geleerd van de Cursus van Jacko Meijaard 

Het begon een aantal jaar geleden, toen ik eigenlijk een beetje in geld nood zat. Ik was opzoek naar een manier hoe ik snel geld kon verdienen. Al snel kwam ik er achter dat SNEL geld verdienen er helaas niet inzat.

Ik kwam toen de cursus van Jacko Meijaard tegen en had hier aardig vertrouwen in, veel reviews gelezen en ook de succes verhalen gelezen op het forum van Internet succes gids. Hier kwam eigenlijk uit dat met zijn cursus echt geld te verdienen is.

Dus na een aantal weken twijfelen toch deze cursus aangeschaft voor een veel te lage prijs. De cursus bestaan uit ontzettend veel video’s die je stap voor stap moet bekijken om daarna te beginnen met echt geld verdienen.

Wat je leert is geld verdienen met affiliate marketing, dit betekent het promoten van producten van andere bedrijven. Het werkt als volgt Jacko leert hoe je een website moet maken met WordPress met eigen hosting en domeinnaam. Dan is het de bedoeling dat je gaat bloggen over iets wat je leuk vind. Door het bloggen ga je hoger ranken in Google, als je eenmaal allemaal gerichte bezoekers hebt kan je affiliate links, advertentie gaan plaatsen op je website.

Elke verkoop via een affiliate link verdien je geld. En je kan echt zoveel verdienen als je wilt maar je moet zeker hard voor werken. Je gaat niet zomaar even binnen 2 maanden geld verdienen.  Het is wel mogelijk om je eerste commissie te ontvangen binnen 2 maanden. En dan kom je er achter dat het echt lukt. Je bent dan gemotiveerd om verder te bloggen en na een jaar een mooi inkomen te realiseren.

Dit is zeker geen snel rijk worden methode, je moet echt hard werken om daar later de vruchten van te plukken.

Inmiddels heb ik meerder site waar ik mijn geld mee verdien. Met de ene site verdien ik nu gemiddeld € 500,- per maand en die website is al een jaar oud. Met de andere website verdien ik net iets minder, maar ik weet nu als ik doorga dat ik over jaar of misschien eerder gewoon een fulltime inkomen kan realiseren.

Ik heb het hier nu in het kort uitgelegd maar heb je interesse bekijk dan even de video van Jacko Meijaard die je dit nog beter uit kan leggen. Klik dan hier. 

over mij extra geld verdienen vanuit huisOver deze website:

Op deze website geef ik je gratis advies hoe je extra geld kan verdienen vanuit huis. Het is ontzettend leuk en echt iedereen kan het. Het is ook hard werken, zeker in het begin maar je kan zoveel verdienen als je wilt. Bijna elke dag krijg ik een mailtje van een affiliate netwerk dat ik weer een transactie heb verdient.

Lees hier al mijn blog berichten.